Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (3.28 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Suceava, Tiberius Bradatan, soferul este in stare stabila, fiind internat la sectia de neurologie, potrivit Mediafax. ... De asemenea, acesta are si o fractura de piramida nazala.
Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009. Potrivit actului de acuzare, barbatul conducea o autoutilitara Dacia 1307 si se indrepta dinspre Sinesti catre Podu Iloaiei.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat ca accidentul a avut loc dupa ce un sofer care mergea dinspreĀ Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. In urma incidentului unul dintre soferi a ajuns la spital dar si un pieton. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00.
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau s-a scufundat Accidentul s-a petrecut in zona podului Floreasca, in jurul orei 13:30. ... Stefan cel Mare catre DN1 circula cu viteza si ca s-a scufundat inainte de a iesi cineva.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Bogdan Oprita, citat de Agerpres.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. Dupa impact, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
Una dintre autopsecialele Politiei Rurale Motru a fost lovita, astazi, de un autoturism care a patruns pe contrasens, o persoana fiind ranita in urma accidentului, informeaza NewsIn. Accidentul s-a produs pe raza comunei Pades.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
google-analytics.com